Kommuner på Aktivt Ældreliv

Når en kommune er med i Aktivt Ældreliv, kan alle foreninger, der ønsker det, gratis blive oprettet på hjemmesiden. Hver forening får så deres egen foreningsside med en beskrivelse af foreningen og aktiviteterne. Her kan foreningen uploade aktivitetskataloger, information og billeder om foreningen. Der er altid mulighed for at ringe til supporten, hvis der er brug for hjælp til både oprettelse eller brug af siden. Dertil får foreninger der er med på Aktivt Ældreliv tilsendt et nyhedsbrev 2-3 gange om året, hvor der blandt andet gives forskellige tips og tricks til at sikre det gode foreningsliv.

Aktivt Ældreliv supporten står for løbende at opdatere foreningernes oplysninger, samt oprette de nye foreninger der kommer til. Dermed er hjemmesiden altid tidssvarende, og man kan få fat på de foreninger, man ønsker.

Aktivt Ældreliv er en landsdækkende portal. Der er lige nu 16 kommuner på hjemmesiden og flere kommer til. Følgende kommuner er med på nuværende tidspunkt på www.aktivtaeldreliv.dk:

  Assens Kommune  Dragør Kommune Frederiksberg Kommune
  Frederikshavn Kommune Helsingør Kommune Kerteminde Kommune
  Københavns Kommune Køge Kommune Lolland Kommune
  Lyngby-Taarbæk Kommune Middelfart Kommune Nyborg Kommune
               Ringkøbing-Skjern Kommune Roskilde Kommune Thisted Kommune
  Aalborg Kommune