Kommuner på AktivtÆldreliv.dk

Når en kommune er med i Aktivt Ældreliv, kan alle foreninger, der ønsker det, gratis blive oprettet på hjemmesiden. Hver forening får så deres egen foreningsside med en beskrivelse af foreningen og aktiviteterne. Her kan foreningen uploade aktivitetskataloger, information og billeder om foreningen. Der er altid mulighed for at ringe til supporten, hvis der er brug for hjælp til både oprettelse eller brug af siden. Dertil får foreninger der er med på Aktivt Ældreliv tilsendt et nyhedsbrev 3-4 gange om året, hvor der blandt andet gives forskellige tips og tricks til at sikre det gode foreningsliv.

Aktivt Ældreliv supporten står for løbende at opdatere foreningernes oplysninger, samt oprette de nye foreninger der kommer til. Dermed er hjemmesiden altid tidssvarende, og man kan få fat på de foreninger, man ønsker.

Aktivt Ældreliv er en landsdækkende portal. Der er lige nu 27 kommuner på hjemmesiden og flere kommer til. Følgende kommuner er med på nuværende tidspunkt på www.aktivtaeldreliv.dk:

  Assens Kommune  Ballerup Kommune   Billund Kommune
   Dragør Kommune  Fanø Kommune  Favrskov Kommune
   Frederiksberg Kommune  Frederikshavn Kommune  Helsingør Kommune
   Holbæk Kommune  Kerteminde Kommune  Københavns Kommune
                Køge Kommune  Lolland Kommune  Lyngby-Taarbæk Kommune
   Middelfart Kommune  Nordfyns Kommune  Nyborg Kommune
  Næstved Kommune Ringkøbing-Skjern Kommune Roskilde Kommune
  Skanderborg Kommune Slagelse Kommune Svendborg Kommune
  Svendborg Kommune Thisted Kommune Aalborg Kommune